Tgrt Haber

Denizin ortasına yıldırım düştü

07 Ağustos 2014 18:55
Denizin ortasına yıldırım düştü

Tarihi yarımada üzerinde önce siyah bulutlar belirdi, ardından denize yıldırım düştü. O anlar arabalı vapurda yolculuk edenlerin kamerasına saniye saniye yansıdı.

Arabalı vapur, Sirkeci'den hareket ettikten bir süre sonra yolcular tarihi yarımada üzerindeki kara bulutları görüntülemeye başladı. Bu sırada denizin ortasına büyük bir gök gürültüsü eşliğinde yıldırım düştü. O anlar kameraya saniye saniye yansıdı. Çıkan gürültü ve ışıkla birlikte arabalı vapurda panik yaşandı. Sirkeci-Harem seferini yapan "Sadabad" adlı araba vapurunun çok yakınına yıldırım düştü. O anlar, amatör bir kamera tarafından da kaydedildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Ancak vapurdaki elektronik sistemi devre dışı kaldı; elektrikler kesildi. Olay üzerine araba vapuru iskeleye çekilerek, bakıma alındı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...