Tgrt Haber

Denizli'de çifte cinayet dehşeti: Cinnet geçirince eşini ve 4 yaşındaki oğlunu öldürdü

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Ağustos 2023 20:15 - Güncelleme : 06 Ağustos 2023 20:20
Denizli'de çifte cinayet dehşeti: Cinnet geçirince eşini ve 4 yaşındaki oğlunu öldürdü

Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşayan Ümit Mutlu A, tartışma yaşadığı eşini ve 4 yaşındaki oğlunu canice öldürdü. Eşi ve oğlu olay yerinde hayatını kaybederken, Ümit Mutlu A., gözaltına alındı.

Denizli’nin Tavas​ ilçesinde yaşayan Ümit Mutlu A., ailesiyle yaşadığı tartışma sonucu evde dehşet saçtı.  

6 Şubat depremlerinden sonra ailesiyle birlikte Yaka Mahallesi’ne taşınan Ümit Mutlu A. (26), ilk eşinden olan çocuğunun velayetini eski eşine vermek istememesi nedeniyle yeni eşi Büşra A. (24) ile tartışma yaşadı. 

Tartışmanın büyümesi üzerine cinnet geçiren inşaat işçisi şahıs, balkona doğru kaçan eşini ve oğlu Halil G’yi (4) eline aldığı bıçakla defalarca bıçakladı.

 EKİPLERİN GİRMESİNİ ENGELLEMEK İSTEDİ

Bağırış seslerini duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kapıyı kilitleyerek ekiplerin içeri girmesini engelleyen Ümit Mutlu A., daha sonra kapıyı açtı. Sağlık ekipleri tarafından Büşra A. ile Halil G’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Tolha 7 Ağustos 2023 12:28

Allahyardım eylesin

Sonraki Haber Yükleniyor...