Tgrt Haber

Kirasını alamayan ev sahibi kapıdan giremeyince pencereden tehditler savurdu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Ocak 2023 09:38 - Güncelleme : 04 Ocak 2023 09:46

Denizli’de kirasının geciktiğini söyleyen ev sahibi kiracısının kapısına dayandı Eve zorla girmeye çalışan ve evinin boşaltılmasını isteyen ev sahibi ölüm tehditleri savururken kiracı ile yaşadığı hayrete düşüren diyaloglar kameraya yansıdı.

Denizli’de yaşayan Suriye​ uyruklu İsa Zammar eşi ve 2 çocuğuyla beraber 5 ay önce Ö.M.’nin evine kiracı olarak yerleşti. İlk başlarda iyi anlaşan ikilinin arası, ısınmak için kullanılan sobadan çıkan yangında evin zarar görmesinin ardından tamamen bozuldu. Zammar yanan evin ardından ev sahibinin mağdur olmaması için evi yaptıracağını söyleyip anlaşma sağladı. Evi aldığı desteklerle yaptıran Zammar, yardımsever kişilerden aldığı malzemelerle de evin içini eşyayla doldurmaya çalıştı. Yangının izlerinin silinmesinin ardından bu sefer de ev sahibi ile kiracı arasında tartışmalar başladı.

PARAYI ALINCA SAKİNLEŞTİ

Ev sahibi anlaşmayı bozarak kiracısını evden çıkarmaya çalıştı. Her gün eve gelip gitmeye başlayarak kiracısını rahatsız eden ve kapı ile pencereye dayanan ev sahibi ayrıca ölüm tehdidinde bulundu.  Gününün dolmasına 24 saat kaldığını belirterek parayı ödeyeceğini söyleyen kiracı, zor sakinleştirdiği ev sahibini parayı verdikten sonra durdurabildi. Ev sahibi ise o anları telefonla kayıt altına aldı.

“BIÇAKLA BİZİ KORKUTTU

Ne yapacağını bilmediğini söyleyen Zammar, "Elinde bıçakla kapıma geldi. Bıçakla bana saldırıyor, tehdit ediyor. Yanımda o sırada 2 tane kızım var ve çocuklar ağlamaya başladı. Bir ara biz mutfakta otururken ev sahibi kapıyı açarak bizim yanımıza geldi. Ben, eşim, çocuklarla oturuyorduk ve ne olduğunu anlamadık. Bugün şimdi de evimden çıkın diyor. Ev sahibi bıçakla geldiğinden çocuklar korktu. Bir tane kızım ev sahibini bıçakla görünce beni korumak için elini uzattı. Kapıyı tutmasam zorla içeri girecekti" diyerek, ev sahibine seslendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...