Tgrt Haber

Denizli'de feci kaza! Araçlar birbirine girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: Ajanslar
02 Eylül 2023 22:43 - Güncelleme : 03 Eylül 2023 08:56

Son dakika: Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 7 aracın karıştığı feci bir kaza meydana geldi. Olayda ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı. Feci kazada yaralanan bir kişi de tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Denizli-Antalya karayolunda saat 20.45 sıralarında Cankurtaran Kavşağı yakınlarında zincirleme kaza​ meydana geldi. Muğla turundan Afyon’un Sandıklı ilçesine dönen kafileyi taşıyan otobüs, ilçe minibüsü ve 5 ayrı aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 50 kişi yaralandı.

Denizli'de feci kaza! Araçlar birbirine girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

YARALILAR YOLA SAVRULDU

Yaralıların yola savrulduğu kazada adeta can pazarı yaşandı. Bölgede seferberlik başlatan ekipler, yaralıları kurtarmak ve hastanelere yetiştirebilmek için zamana karşı mücadele verdi.

YARALI BABA DA HAYATINI KAYBETTİ

Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücü 19 yaşındaki Yiğit Mutluluk ile ikiz kardeşi Eren Mutluluk ve anneleri Mevlüde Mutluluk'un olay yerinde hayatlarını kaybederken, baba Ramazan Mutluluk'un da dahil olduğu minibüs ve yolcu otobüsündeki 54 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Baba Ramazan Mutluluk kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Denizli'de feci kaza! Araçlar birbirine girdi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

DENİZLİ'DE BİR GÜN ARAYLA İKİNCİ KAZA

Cuma günü de Denizli’nin Honaz ilçesinde, demir bariyeri parçalayıp refüjü aşarak karşı şeride geçen kum yüklü kamyon, düğüne gidenleri taşıyan otobüse çarpmış ve kaza 1’i polis, 6 kişi ölürken 43 kişi ise yaralanmıştı

Kaynak: Ajanslar

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...