Tgrt Haber

Denizli'de feci kaza: Şarampole uçan minibüsteki anne ile oğlunu ölüm ayırdı

Editör: Şule Altınel / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Şubat 2024 06:09 - Güncelleme : 21 Şubat 2024 06:10
Denizli'de feci kaza: Şarampole uçan minibüsteki anne ile oğlunu ölüm ayırdı

Denizli’de akraba ziyaretine giden anne ve oğlunun içerisinde bulunduğu transit araç şarampole uçtu. Oğluyla birlikte araçtan fırlayan anne olay yerinde yaşamını yitirirken, ziyaret için onların gelmesini bekleyen kız kardeşin feryatları yürekleri dağladı.

Kaza​, Merkezefendi​ ilçesi Barbaros Mahallesi​'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Necip D. idaresindeki araç, seyir halindeyken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlandı. Metrelerce sürüklenen araçta bulunan 23 yaşındaki Necid D. ve 43 yaşındaki annesi Melike D. şarampole yuvarlanan araçtan fırladı.

Denizli'de feci kaza: Şarampole uçan minibüsteki anne ile oğlunu ölüm ayırdı - 1. Resim

72 metre aşağıya düşen araçtan yaralı halde kurtulan Necip D., yola kadar çıkarak 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı olan Necip D.’yi ambulansla Denizli Devlet Hastanesine sevk etti. Araçtan yaklaşık 10 metre ileriye savrulduğu belirlenen anne Melike D.’nin ise yapılan sağlık kontrollerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Bölgede olay yeri inceleme ve savcının incelemelerinin ardından talihsiz kadının cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Denizli'de feci kaza: Şarampole uçan minibüsteki anne ile oğlunu ölüm ayırdı - 2. Resim

KIZININ FERYADI YÜREKLERİ YAKTI

Öte yandan, Melike D.’nin oğluyla birlikte Altınyayla Mahallesi'ndeki ikametinden Denizli kent merkezinde yaşayan kız kardeşinin evine ziyarete gitmek için yola çıktıkları öğrenildi. Acı haberi alarak olay yerine gelen Melike D.’nin kız kardeşini ise polis ve sağlık ekipleri güçlükle sakinleştirdi. Melike D'nin cansız bedeninin cenaze aracına yükleneceği esnada kız kardeşinin feryadı ise yürekleri burktu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...