Tgrt Haber

Kiracısını bıçakla tehdit eden ev sahibi konuştu: Beni tahrik ederek videoyu çekti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Ocak 2023 11:31 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 11:36

Denizli’de kirasını alamadığı için kiracısını bıçakla tehdit eden ve kapısına dayanan ev sahibi suskunluğunu bozdu. Kiracısının kendisini tahrik ettiğini söyleyen ev sahibi “Ben bunları tehdit etmedim. Bunlar sonuçta benim evimi yaktılar. Beni tahrik ede ede video kayıtlarını oluşturdu” dedi.

Denizli’de geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda yabancı uyruklu kiracısının evine zorla girmeye çalışan ev sahibiÜnal Mermer, bıçakla tehditler savurdu. Yaşanan o anlar gerek sosyal medyada gerek ise haber sitelerinde çokça konuşuldu. İlk önce konuşmama kararı alan ev sahibi suskunluğunu tartışmalar sonrasında bozdu.

EV SAHİBİ KİRACISINI SUÇLADI

Kiracısının kendisi hakkındaki suçlamalarını kabul etmeyen Mermer, kimseyi tehdit etmediğini söyledi. 30 Kasım’da kiracısının yardım kuruluşlarından yardım alabilmek için evi bilerek yaktığını iddia eden Mermer, bu yüzden şikayetçi olduğu kiracısıyla gerginlik yaşadığını savundu. Meselenin para olmadığını ve kiracısı ile aralarında kira sözleşmesi bulunmadığını söyleyen Mermer, “Ben iddiaları kabul etmiyorum. Ben bu Suriye vatandaşına ev verdim. Mahallede 2 bin liradan aşağı ev yok. Ben bunlar mülteci diye, gariban diye 600 liraya ev verdim. Bunlar evimi yaktılar. Yardım kurumlarından, devletten, derneklerden yardım alayım diye bunu yaptılar” ifadelerini kullandı.

“ONLAR BENİ TEHDİT ETTİ”

Konunun hukuki sürecinin devam ettiğini söyleyen ev sahibi Mermer, “Ben bunları tehdit etmedim. Bunlar sonuçta benim evimi yaktılar. Beni tahrik ede ede video kayıtlarını oluşturdu. Sataşma yaptı, beni tehdit etti. Ben poliste ifade vererek şikayetçi oldum. Bu, 'Şikayetini geri al' diye tehdit ediyor. Bu Suriye vatandaşı benim evimi kasten yaktı. Sobanın etrafına yanıcı maddeler dökerek bunu yaptı. İtfaiye raporlarında da bu durum mevcuttur" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...