Tgrt Haber

Türkiye’de olası tren faciasından dönüldü! Vatandaşlar fark etti, hareket halindeyken son anda durdurdu

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Haziran 2023 07:03 - Güncelleme : 04 Haziran 2023 07:08

Etkisini gösteren sağanak birçok ilde sele yol açarken olası tren faciası vatandaşlar tarafından son anda engellendi. Denizli’de sel sonrası çökme meydana gelen demiryolunu gören vatandaşlar yaklaşmakta olan treni durdurarak olası facianın önüne geçti. 

İhlas Haber Ajansı’nın aktardığı bilgiye göre geçtiğimiz Çarşamba günü yaşanan sel​ baskınları yaşanan Denizli’de dün akşam saatlerinde yine zor anlar yaşandı. Kent merkezinde birçok noktada evler sular altında kalırken sel baskınları şehir içi ve şehirlerarası ulaşım da nasibini aldı.

SAĞANAK SONRASI DEMİRYOLU ÇÖKTÜ

Kanaldan taşan sular tarım arazilerinin yanı sıra bölgeden geçen İzmir-Aydın-Denizli demiryoluna ağır hasar verdi. Demiryolunun Pamukkale ilçesine bağlı Goncalı ve Korucuk mahalleleri arasında oluşan su birikintisi nedeniyle çökme meydana geldi.

TRENİ SON ANDA DURDURDULAR

Arazileri kontrol etmek için bölgeye giden vatandaşlar demiryolundaki çökmeyi fark ettikten sonra durumu ekiplere bildirdi. O sırada trenin yaklaşmakta olduğunu gören vatandaşlar o yöne doğru koşarak treni durdurdu. Ciddi boyutta oluşan çökme nedeniyle geçişine izin verilmeyen tren en yakın istasyona yönlendirilirken trenden inen yolcular başka araçlarla gidecekleri yerlere ulaştırıldı. 

Türkiye’de olası tren faciasından dönüldü! Vatandaşlar fark etti, hareket halindeyken son anda durdurdu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...