Tgrt Haber

Denizli’de otomobil ve minibüsün karıştığı katliam gibi kaza: Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
23 Nisan 2023 05:37 - Güncelleme : 23 Nisan 2023 05:45

Denizli’de otomobil ile minibüsün çarpıştığı kazada 4 kişi hayatını kaybederken 3 kişi ise yaralandı. Yaralılar arasında Uşak’ın Sivaslı İlçe Belediye Başkan Hürrüyet Şafak’ın oğlu Mert Veli Şafak’ında arasında bulunduğu ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Denizli’nin Çivril​ ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen kazada otomobil​ tali yoldan ana yola çıkan minibüsle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle araçlar yol kenarına savrularak hurdaya döndü. Kazayı gören vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bölgeye giden sağlık ekiplerinin yaptığı tetkiklerin ardından otomobilde bulunan Çağdaş Bozkurt, Yağmur Demir ve Başak Su Doğru'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Otomobilden ağır yaralı olarak çıkarılarak Çivril Devlet Hastanesi'ne sevk edilen sürücü Niyazi Kılıç da doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

BELEDİYE BAŞKANININ OĞLU AĞIR YARALI

Minibüste yaralanan Uşak'ın Sivaslı İlçesi Belediye Başkanı Hürrüyet Şafak’ın oğlu Mert Veli Şafak, Mustafa Bozkurt ve sürücü Yiğitcan Küçük ise ambulanslarla en yakın hastanelere sevk edildi. Tedavileri süren yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Hayatını kaybedenlere ait cenazeler morga kaldırıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...