Tgrt Haber

Denizli’de uyuşturucu tacirlerine baskın: 23 gözaltı

Editör: Murat Makas / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
30 Eylül 2024 17:15 - Güncelleme : 30 Eylül 2024 17:15
Denizli’de uyuşturucu tacirlerine baskın: 23 gözaltı

Denizli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından uyuşturucu tacirlerine operasyon düzenlendi. Operasyon sonucu 23 gözaltının olduğu belirtildi. Şüpheliler için adli işlemler başlatıldı.

Türkiye’nin birçok ilinde polis ekipleri kaçakçılık​ ve uyuşturucu operasyonlarına yenisini ekliyor. Denizli​ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Denizli İl Jandarma​ Komutanlığınca, uyuşturucu ile mücadele çalışmaları sürdürülüyor.

Jandarma ekiplerince yapılan operasyonda toplamda 8 gram metamfetamin, 132 gram kubar esrar, 10 gram skunk maddesi, 18 adet uyuşturucu hap, 2 kullanımlık kannabinoid maddesi, 29 kök kenevir ile 2 uyuşturucu kullanma aparatı ve 2 cep telefonu ele geçirdi.

Denizli’de uyuşturucu tacirlerine baskın: 23 gözaltı - 1. Resim

ADLİ İŞLEMLER BAŞLADI

Ekipler tarafından yapılan operasyonda ise 23 şüpheli yakalanmıştır. Ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve aparatların muhafaza altına alındığı belirtilirken, yakalanan şahıslar hakkında adli işlemlerin başlatıldığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...