Tgrt Haber

Denizli’de vahşet: Yavru köpeğe kan donduran işkence

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 Nisan 2023 10:39 - Güncelleme : 11 Nisan 2023 10:42
Denizli’de vahşet: Yavru köpeğe kan donduran işkence

Denizli’de işkence gördüğü tespit edilen sahipsiz köpek yavrusu tedavi altına alındı. Sahipsiz köpekleri beslerken yaralı yavru köpeği fark eden Ahmet Keskin işkence yapanların yakalanması için suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Denizli’nin Merkezefendiilçesinde düzenli olarak sahipsiz hayvanları besleyen Ahmet Keskin, Hacıeyüplü Mahallesi'ndeki boş araziye mama bıraktığı sırada yaralı bir köpek yavrusu buldu. Yaptığı inceleme sonucunda Keskin yavru köpeğin vücudunun çeşitli yerlerinde kesinti ve boynunda delik buldu. Yavru köpeği veterinere götüren Keskin’in sayesinde minik can hayata tutundu.

İŞKENCEYE UĞRAYAN KÖPEĞİ SAHİPLENDİ

Köpeği sahiplenen Ahmet Keskin, sahipsiz hayvanları beslemek için bölgeye gittiğinde ölmek üzere olan köpek yavrusunu bulduğunu belirterek, "Sağlık durumu şu an iyi. Onun için güvenli ortamı sağladık, artık bizim yanımızda. Kelimelerle anlatılacak bir durum değil. Bu bir vahşet." dedi.

Köpeğe bunu yapanların bulunması için suç duyurusunda bulunduklarını dile getiren Keskin, şüphelilerin en kısa sürede bulunmasını dilediklerini ifade etti.

Denizli’de vahşet: Yavru köpeğe kan donduran işkence

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...