Tgrt Haber

Deprem bölgesi için kuvvetli rüzgar uyarısı: Çadır uçmasına dikkat!

30 Mart 2023 14:10 - Güncelleme : 30 Mart 2023 14:12
Deprem bölgesi için kuvvetli rüzgar uyarısı: Çadır uçmasına dikkat!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerde yarın kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına bekleniyor. Meteoroloji, çadır uçması gibi tehlikelere karşı depremzedeleri uyardı.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş​ merkezli depremler sonrası, soğuk hava şartları çadırlarda yaşayan çalışan depremzedelerin hayatını daha da olumsuz etkiliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yüzyılın felaketini yaşayan bölgede beklenen hava durumunu açıkladı.

KUVVETLİ RÜZGAR BEKLENİYOR

Yarın sabahtan itibaren Hatay​, Adıyaman​ ve Adana​'nın kuzeyi, Kahramanmaraş, Gaziantep, Malatya ve Elazığ'ın güneyinde, kuzey ve kuzeybatıdan kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtınanın etkili olması bekleniyor.

Bölgedeki vatandaşların ulaşımda aksama, çadır uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli davranması gerekiyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...