Tgrt Haber

Deprem bölgesi 'Yerinde Dönüşüm' ile ayağa kalkıyor: Başvuru sayısı 80 bine ulaştı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
22 Temmuz 2023 22:38 - Güncelleme : 22 Temmuz 2023 22:40
Deprem bölgesi 'Yerinde Dönüşüm' ile ayağa kalkıyor: Başvuru sayısı 80 bine ulaştı

Deprem bölgesindeki 11 ili ayağa kaldırmak için hazırlanan 'Yerinde dönüşüm' projesine ilgi artıyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, projenin 5. gününde başvuru sayısının 80 bine ulaştığını söyledi.

6 Şubat'ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrası yaraların sarılması için çalışmalar sürüyor. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem bölgesindeki 11 ili yeniden ayağa kaldırmak için hazırladıkları 'Yerinde Dönüşüm' projesinin büyük ilgi gördüğünü söyledi. 

Vatandaşlarla el ele vererek güvenli ve hızlı bir insa sürecini gerçekleştireceklerini belirten Özhaseki, projenin 5. gününde başvuru sayısının 80 bine ulaştığını söyledi.

"BAKANLIK HER BİR AŞAMASINI DENETLEYECEK"

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Özhaseki şunları kaydetti: 

"Yerinde Dönüşüm' projemizin 5. gününde başvuru sayısı 80 bine ulaştı. 5 gün içerisinde böylesi bir başvuru sayısına ulaşması projemizin vatandaşlarımız tarafından büyük bir teveccüh gördüğünün, ne kadar doğru bir adım attığımızın ve ne kadar doğru bir proje olduğunun en somut göstergesidir. 

İnşallah 'Yerinde Dönüşüm' ile dört kırmızı çizgimizden asla taviz vermeden, her bir aşamasını bakanlığımızın denetleyeceği bir süreç yürüterek şehirlerimizi ihya edeceğiz."

https://twitter.com/i/status/1682791312439885825

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...