Tgrt Haber

Deprem bölgesinden dönen midibüs kaza yaptı: 13 kişi yaralandı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
15 Şubat 2023 07:40 - Güncelleme : 15 Şubat 2023 07:45
Deprem bölgesinden dönen midibüs kaza yaptı: 13 kişi yaralandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından gittikleri Malatya’dan dönen ekibin bulunduğu midibüs Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde devrildi. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken yaralanan 13 kişi hastaneye kaldırıldı.

Türkiye, Kahramanmaraş’ta yaşanan deprem​ faciasının yaralarını sarmak ve enkaz altında kalan vatandaşlarımızın kurtarılması için tek yürek. Yurdun dört bir yanından arama kurtarma​ faaliyetlerine destek vermek için veya depremzede vatandaşların yarasını sarmak için birçok vatandaş​ bölgeye gönüllü olarak gitti. Bir canın daha kurtarılması için zamanla yarışan ekipler ayrıca bölgedeki vatandaşların temel ihtiyaçların karşılanması yönündeki faaliyetlerine devam ediyor.

13 KİŞİ YARALANDI

Depremden etkilenen Malatya’dan dönen ekibin bulunduğu midibüs Kırıkkale-Kırşehir kara yolunun 31. kilometresinde şarampole devrildi. İhbar üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada araçta bulunan 13 kişi yaralandı. Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Deprem bölgesinden dönen midibüs kaza yaptı: 13 kişi yaralandı

KAHRAMANMARAŞ​ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...