Tgrt Haber

Deprem felaketinden yeni görüntüler! Malatya’daki yıkım güvenlik kamerasında

14 Şubat 2023 22:12 - Güncelleme : 14 Şubat 2023 22:16

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde etkili olan 7.7 ve 7.6'lık depremlerden etkilenen şehirler arasında olan Malatya'da deprem anına ilişkin görüntüler tüyleri ürpertti. Bir apartmanın saniyeler içinde yerle bir olduğu anlar anbean kaydedildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş​ olan ve 10 ili etkileyen asrın felaketinde Malatya​'daki binaların yıkıldığı anlara ait yeni görüntüler depremden 9 gün sonra ortaya çıktı.

Depremden en çok etkilenen illerden biri olan ve bini aşkın kişinin hayatını kaybettiği Malatya’da depremin yeni görüntüleri dehşete düşürdü. Görüntülerde, binaların ardı sıra yıkıldığı görülüyor.

YIKILMA ANI KAMERADA 

Kentin üç farklı noktasındaki güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde şiddetli sarsıntı sonrası kabloların kıvılcım çıkartması, park halindeki araçların sallanması ve binaların ardı sıra yıkıldığı anlar, saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. 

Öte yandan görüntülerde, bir vatandaşın şiddetli depremden dolayı yürüyemediği ve emekleyerek ilerlediği görüldü.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...