Tgrt Haber

Deprem konutları teslim ediliyor! Bakan Özhaseki TGRT Haber'e konuştu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
04 Şubat 2024 16:37 - Güncelleme : 04 Şubat 2024 16:45

Asrın felaketinin ardından yapımı tamamlanan konutlar depremzedelere teslim edilmeye başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, konuya ilişkin TGRT Haber'e açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş​ merkezli meydana gelen depremlerden sonra yapımına başlanan ilk etap deprem​ konutları, depremzedelere teslim edilmeye başlandı. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın da video konferans yöntemiyle katıldığı törende depremzedelere evlerinin anahtarları teslim edildi. 

"BİLİME İNANIYORUZ"

Deprem konutları teslim edilmeye devam ederken Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, konuya ilişkin TGRT Haber'e açıklamalarda bulundu. Bilime inandıklarını ve doğru da hareket ettiklerini aktaran Bakan Özhaseki, tüm testler yapıldıktan sonra inşaatlara başladıklarını söyledi.

Türkiye bir deprem ülkesi diyen Bakan Özhaseki, mühendislik hesaplarının dikkate alınması gerektiğini aktardı. 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...