Tgrt Haber

Kahreden olay! Deprem merkez üssünden 3 gün önce geldi, kazada hayatını kaybetti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Nisan 2023 07:20 - Güncelleme : 22 Nisan 2023 07:45
Kahreden olay! Deprem merkez üssünden 3 gün önce geldi, kazada hayatını kaybetti

Son dakika haberi: Kocaeli’de motosiklet ile bisikletin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada bisikletin sürücüsü hayatını kaybetti. Bisiklet sürücüsünün depremzede vatandaş olduğu ve 3 gün önce Kahramanmaraş’tan akrabalarının yanına geldiği ifade edildi.

Kocaeli’nin Kartepe​ ilçesinde gece saatlerinde kaza​ meydana geldi. M.T. idaresindeki motosiklet​ ile 18 yaşındaki Ö.K. hakimiyetindeki bisiklet​ çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Ö.K. yola savrulurken M.T ise 50 metre ilerde durabildi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde Ö.K.’nin olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. M.T.’nin ise kendi imkanlarıyla hastaneye gittiği öğrenildi.

DEPREMİN MERKEZ ÜSSÜNDEN 3 GÜN ÖNCE GELMİŞTİ…

Öte yandan hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü Ö.T.’nin depremzede olduğu ve Kahramanmaraş’tan 3 gün önce akrabalarının yanına geldiği ortaya çıktı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...