Tgrt Haber

Deprem sırasında balkondan atlayan Barış Başdaş hastaneye kaldırıldı

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
06 Şubat 2023 18:11 - Güncelleme : 06 Şubat 2023 18:42
Deprem sırasında balkondan atlayan Barış Başdaş hastaneye kaldırıldı

Yeni Malatyaspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Barış Başdaş, deprem sırasında 2. kattan atladı. 33 yaşındaki futbolcunun ciddi şekilde yaralanıp hastaneye kaldırıldığı ortaya çıktı.

AFAD’ın yaptığı açıklamaya göre; Kahramanmaraş​ Pazarcık’ta 7.7 büyüklüğünde deprem​ meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi.

AFAD​ depremin 8 ilde şiddetli şekilde hissedildiğini duyurdu. Deprem, Kahramanmaraş başta olmak üzere Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya​ ve Hatay​'da hissedildi.

ENKAZ ALTINDA SPORCULAR VAR

Depremden etkilenenler arasında sporcular da vardı. Özellikle Yeni Malatyaspor ve Hatayspor'un futbolcuları enkaz altında kaldılar. Güreşçiler ve voleybolcular da hala enkaz altında kurtarılmayı bekliyor.

AHMET EYÜP TÜRKASLAN ENKAZ ALTINDA

Yeni Malatyaspor'da forma giyen kaleci Ahmet Eyüp Türkaslan'ın deprem sonrası enkaz altında kaldığı ve henüz kendisinden haber alınamadığı açıklandı. Türkaslan'ın eşi enkaz altından çıkarılırken, 28 yaşındaki file bekçisi için de kurtarma çalışmaları devam ediyor.

BARIŞ BAŞDAŞ CİDDİ YARALANDI

Yeni Malatyaspor'un 33 yaşındaki futbolcusu Barış Başdaş'ın depremde ciddi şekilde yaralandığı ortaya çıktı.

Başdaş'ın danışmanı Serdar Topçu, Alman Bild Gazetesine yaptığı açıklamada, 33 yaşındaki futbolcunun deprem sırasında 2. kattaki evinin balkonundan atladığını ve ayağından ciddi şekilde yaralanıp hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Barış Başdaş, sezonun ilk yarısında ciddi şekilde sakatlanmıştı. 33 yaşındaki savunma oyuncusu diz kırığı sebebiyle tedavi görüyordu.

Deprem sırasında balkondan atlayan Barış Başdaş hastaneye kaldırıldı

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...