Tgrt Haber

Depremde annesini kaybeden minik Ayşegül’e Mehmetçikten doğum günü sürprizi

16 Şubat 2023 20:27 - Güncelleme : 16 Şubat 2023 20:52

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma yol açan deprem felaketinde yaralar sarılmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde annesini depremde kaybeden minik Ayşegül’e, Mehmetçikten doğum günü sürprizi geldi. O anlar görenleri duygulandırdı.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen deprem​ felaketinde canhıraş çalışan kahraman Mehmetçiklerimiz deremzedelere umut olmaya devam ediyor. Kahramanmaraş’ta depremde annesini kaybeden minik Ayşegül’e askerler sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. 

"İYİ Kİ DOĞDUN AYŞEGÜL"

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Mehmetçiklerimiz Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesindeki depremde annesini kaybeden minik Ayşegül’e sürpriz yaparak doğum gününü kutladı. Bizler de "İyi ki doğdun Ayşegül" diyerek evladımıza bir daha gözyaşı dökmeyeceği nice güzel yaşlar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...