Tgrt Haber

Depremde enkazdan kurtarılan 49 yaralı uçakla İstanbul’a getirildi

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
14 Şubat 2023 05:46 - Güncelleme : 14 Şubat 2023 05:55
Depremde enkazdan kurtarılan 49 yaralı uçakla İstanbul’a getirildi

Son dakika haberi: Adana’dan havalanan ve depremlerde yaralanan 49 kişi 25 refakatçiyi taşıyan Türk Hava Kuvvetlerine ait nakliye uçağı, Atatürk Havalimanı’na indi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılması için ekipler seferber durumda. Bir canın daha kurtarılması için ekiplerin zamanla yarışı sürerken bölgeden gelecek olan iyi haber için tüm Türkiye nefesini tutmuş durumda.

YARALILARIN NAKLİ SÜRÜYOR

Enkaz altından çıkartılan yaralıların başka illere olan nakli sürüyor. Deprem​ bölgesindeki yaralılar Adana’dan kalkan uçakla İstanbul’a getirildi. 49 yaralı ile 25 refakatçinin bulunduğu “C130” tipi askeri nakliye uçağı Atatürk Havalimanı’na indi.Sağlık görevlileri ve askerler tarafından sedyelerle uçaktan ambulanslara nakledilen yaralılar, İstanbul'daki hastanelere sevk edildi.

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Depremde enkazdan kurtarılan 49 yaralı uçakla İstanbul’a getirildi

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...