Tgrt Haber

Depremde evladını kaybeden annenin sözleri yürekleri burktu

26 Şubat 2023 09:30 - Güncelleme : 26 Şubat 2023 09:39
Depremde evladını kaybeden annenin sözleri yürekleri burktu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde, Hatay'ın Samandağ ilçesinde enkaz altında kalan oğlunu kaybeden Gülfer Hüzmeli, çocuğum benden reçel istedi, reçeli ona alamadan onu toprağa verdim sözleriyle yürekleri burktu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6büyüklüğündeki depremler sonrası Türkiye​'nin her yerinden hareket ederek yaraları sarmaya çalışırken, acı hikayeler gün yüzüne çıkmaya başladı.Sutaşı ilçesinde yaşayan Gülfer Hüzmeli enkaz altında 7 yaşındaki oğlu Yunus Emre​'yi kaybetti. 

Oğlunu kaybeden Hüzmeli, Deprem​ olunca çocuklarım ve ben enkaz altında kaldık. 3 saat sonra babam beni kendi çabaları ile çıkardı enkazdan. Sonrada 2 çocuğu mu kurtardı. Ama üçüncü çocuğumu kurtarmaya fırsatımız olmadı. Çok kötü ve felaket bir deprem yaşadık burada ayakta duran binada yıkılmaya mahkum bir bina oldu artçılar hala devam ediyor. 7 yaşındaki çocuğum benden reçel istemişti o reçeli yedirmeye fırsatım olmadı melek oldu benim çocuğum dedi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...