Tgrt Haber

Depremde hasar gören binayı tek taşla yerle bir etti 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Yeni Şafak
05 Temmuz 2023 18:15 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 18:28

Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin vurduğu illerden biri olan Malatya'da bir kişi, bölgedeki vatandaşların uyarısına rağmen ağır hasar alan binaya taş atmaya başladı. Binaya yakın duran adamın attığı taşlar sonucu bina saniyeler içinde yerle bir oldu. 

Depremden etkilenen illerden biri olan Malatya​'da izleyenleri hayrete düşüren bir olay yaşandı. Depremde ağır hasarlı hale gelen bina​, vatandaşın attığı taşlarla saniyeler içinde yıkıldı.  

ÇATLAMA SESİNİ DUYAN KOŞTU! 

Depremin vurduğu Malatya'da yıkılmayan binalar ise ağır hasar aldı. Akkent Sitesindeki yer alan apartmanlardan biri de o binalardan biri oldu. Deprem​ sonrası boşaltılan binadan çatlama sesleri geldiğini duyan vatandaşlar etrafından ayrıldı.

Gece saatlerinde yaşanan olayda bir vatandaş binaya taş​ atmaya başladı. Bir süre sonra bina yerle bir oldu. O anlar saniye saniye kaydedildi. 

Kaynak: Yeni Şafak
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...