Tgrt Haber

Depremde kızını kaybetti, ufak da olsa bir hatıra bulabilmek için enkazı aradı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Şubat 2023 08:58 - Güncelleme : 20 Şubat 2023 09:19
Depremde kızını kaybetti, ufak da olsa bir hatıra bulabilmek için enkazı aradı

Adana'da yüksek lisans yapan ve tez hazırlayan Emine Demirel depremde hayatını kaybetti. Babası, kızından geriye ufak bir hatıra bulabilmek için enkazın getirildiği alana gelip arama yaptı.

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde Adana’da yıkılan 13 binalardan biri olan Tutar Apartmanı'nda Emine Demirel kalıyordu. Emine'nin babası Ömer Demirel, kızından geri bir hatıra bulabilmek için şehirde enkazların getirildiği Rüzgarlı Tepe'de enkazı aradı. 

"HEMEN APARTMANA KOŞTUK AMA ONU CANLI ÇIKARTAMADIK"

Acılı baba kızının İş Sağlığı ve Güvenliği alanında yüksek lisans yaptığını ve tez hazırladığını belirterek, “Tez hazırladığı için bu evde kalıyordu. Tek başına tezine adapte olmuştu. Onu bitirmeye çalışıyordu. Bazen bize de geliyordu ancak tez hazırladığı için çoğu zaman bu apartmanda kalıyordu. Deprem​ olduktan hemen sonra apartmana koştuk ama maalesef onu canlı çıkartamadık. Bir süre zaten bulunamadı daha sonra cansız bedenini bulduk. Tezi de yarım kaldı, deprem onu aldı götürdü. Burada da ondan geriye kalan bir hatıra bulmak ümidiyle geldik. Eşyalarını bulmak için geldik” dedi.

Depremde kızını kaybetti, ufak da olsa bir hatıra bulabilmek için enkazı aradı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...