Tgrt Haber

Depremden bugüne kadar hiç yayınlanmadı! Felaketten korkutan görüntüler

Editör: Murat Makas / Kaynak: İHA
29 May 2023 11:58 - Güncelleme : 29 May 2023 11:59

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem felaketinden bugüne kadar hiç yayınlanmamış korkutan görüntüler ortaya çıktı.

Türkiye’yi yasa boğan Kahramanmaraş​ ve Hatay​ merkezli depremlerden yeni korkutan görüntüler ortaya çıktı. Binaların çökme anı, gecenin gündüze döndüğü anlar depremin felaketini gözler önüne sererken güvenlik kameralarına yansıyan yeni görüntüler sosyal medyada da yayıldı.

AYLAR SONRA FARK EDİLDİ

Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler sırasında yaşanan dehşet anları Hatay'ın Antakya​ ilçesi Ekinci Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntüler aradan geçen aylar sonra geriye dönük yapılan incelemede fark edildi.

Bugüne kadar hiç yayınlanmayan görüntülerde akaryakıt istasyonunda bulunan çalışanların yaşadığı korku dolu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...