Tgrt Haber

Depremden etkilenenlerin yakınları e-Nabız'dan bilgi alabilecek

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2023 19:56 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 20:17
Depremden etkilenenlerin yakınları e-Nabız'dan bilgi alabilecek

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve birçok ilde büyük hasara yol açan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin üçüncü gününde bölgede arama kurtarma çalışmaları hız kesmeden sürerken depremden etkilenen vatandaşların yakınları için e-Nabız'da bilgi ekranı hizmete girdi. 

Türkiye​, pazartesi günü sabaha karşı Kahramanmaraş​ merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Cumhuriyet tarihinin en büyük ikinci deprem​ felaketi; başta Hatay​, Gaziantep​, Adıyaman, Diyarbakır, Malatya, Şanlıurfa, Adana olmak üzere birçok ilde büyük hasara yol açtı. 

DEPREMDEN ETKİLENENLERİN YAKINLARI İÇİN BİLGİ EKRANI AÇILDI  

Depremden etkilenenlerin birinci ve ikinci derece yakınlarının e-Nabız uygulaması ve web sitesinden bilgi alabileceği açıklandı. Depremzedelerin birinci ve ikinci derece yakınları, https://enabiz.gov.tr adresinden bilgi alabilecek.

Cep telefonları için geliştirilen e-Nabız uygulaması üzerinden konuya ilişkin bilgilendirme yapıldı.

Bilgilendirmede, "Depremden etkilenen birinci ve ikinci derece yakınlarınız hakkında bilgiye https://enabiz.gov.tr üzerinden ulaşabilirsiniz" denildi. 

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...