Tgrt Haber

Hastalık riskine karşı mücadele! Depremin 17. gününde enkazdan bir inek canlı olarak çıkarıldı 

22 Şubat 2023 20:24 - Güncelleme : 22 Şubat 2023 20:33

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından enkaz çalışmaları devam ediyor. Hastalık yayma riski taşıyan telef hayvanları enkaz altından çıkarma çalışmaları sürerken Hatay'da depremin 17. gününde enkaz altından bir inek canlı olarak çıkarıldı. 

Kahramanmaraş​'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerde en çok etkilenen illerden biri de Hatay​ oldu. Hatay’da telef olan hayvanların hastalık riski oluşturmaması için çalışma yapan ekipler, depremin 17. gününde enkaz​ altından bir ineği canlı olarak çıkardı. 

DEFENFEKTANLA HİJYEN SAĞLANIYOR

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Hatay’da dezenfeksiyon, ilaçlama ve kemirgenle mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor.

Bugün bu kapsamda çalışmalarına devam eden Gölcük Belediyesi ekipleri, depremin 17. gününde enkaz altında kalan bir ineği canlı olarak çıkardı. Enkaz altından çıkarılan inekveteriner tarafından kontrol edildi.

 

Kaynak: İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...