Tgrt Haber

Son dakika! Hatay'daki depremin ardından bir binada yangın çıktı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Şubat 2023 22:05 - Güncelleme : 20 Şubat 2023 23:16
Son dakika! Hatay'daki depremin ardından bir binada yangın çıktı

Son dakika haberi: Merkez üssü Hatay'ın Defne ilçesi olan 6.4 büyüklüğündeki depremin ardından Küçük Dalyan Mahallesi'nde bulunan bir binada yangın çıktı. Hemen bölgeye intikal eden itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerden en fazla etkilenen illerden Hatay​'ın Antakya​ ilçesinde, ağır hasar alan bir binada, Defne merkezli 6.4 büyüklüğünde depremin ardından çökme sonucu yangın​ çıktı. 

YANGIN KISA SÜREDE SÖNDÜRÜLDÜ

Enkaz​ altındaki bir traktörün alev almasıyla başlayan yangına, olay yerine gelen itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangını kısa sürede kontrol altına alan ekipler, soğutma çalışması yaptı.

DEPREMDE 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Öte yandan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Hatay'da 6.4 şiddetinde meydana gelen deprem​ sonrası 3 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Soylu, ''Denizde suyun yükselmesine ilişkin Kandilli Rasathanesi'nden uyarı geldi. Şu anda diğer ihbarlara ekiplerimiz gitmeye çalışıyor. Geçmiş olsun diyoruz. Artçı depremler 26 kez tekrarladı.Riskli binalara girilmemeli. Girilmemesi gereken binalara girilip eşya taşımaları yapılıyor bu son derece riskli. Binalar ağır hasarlı. Bir artçı depremde başka felaketler olabilir'' dedi.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...