Tgrt Haber

Bir türlü öğrenemedik! Depremin merkez üssünde bir tek o bina yıkılmadı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
10 Şubat 2023 13:30 - Güncelleme : 10 Şubat 2023 13:42
Bir türlü öğrenemedik! Depremin merkez üssünde bir tek o bina yıkılmadı

Son dakika haberi: Kahramanmaraş’taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem binlerce binayı yıktı. 10 ilde ağır hasara yol açan yıkımın merkez üssünde çekilen görüntü Türkiye’nin deprem problemden ders çıkarılmadığını bir kez daha gözler önüne serdi. 

Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan olan 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki deprem​ ağır yıkıma yol açtı. Binlerce binanın yıkıldığı faciada hayatını kaybeden vatandaşlarımızın sayısı her geçen dakika artıyor. Enkaz altında kalan vatandaşların kurtarılması için ekiplerin arama kurtarma​ çalışması bölgede sürüyor. Yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatılırken depremin merkez üssünde çekilen görüntü aslında her şeyi özetledi.

DEPREMDE BİR TEK O BİNA YIKILMADI

Kahramanmaraş​'ta arama kurtarma faaliyetleri devam ediyor. Deprem bölgesinde çekilen bir görüntü aslında yaşanan facialardan ders çıkarmadığımızın en büyük kanıtı oldu. Onlarca binanın yıkıldığı bölgede bir tek Kahramanmaraş'ta İnşaat Mühendisleri Odası’nın İl Temsilciliği binası sağlam kaldı. 

Bir türlü öğrenemedik! Depremin merkez üssünde bir tek o bina yıkılmadı

KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Kader opcin10 Şubat 2023 13:47

Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah ölülere rahmet eylesin mekanları cenet olsun nur içinde yatsın yaralılara da acil şifalar versin rabim bidaha böyle deprem falan göstermesin inşallah böyle musipetler asla göstermesin çok zor bı hayatayiz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah????????????????????????❤️????????

Tarkan 10 Şubat 2023 13:46

Kendi binalarından başka hiçbir binayı kontrol etmemişler demek

Sonraki Haber Yükleniyor...