Tgrt Haber
Gündem - Gündem
4 saat 14 dakika önce

Fatih’te kaçak kat üstüne bir kaçak daha: Şaşkına çevirdi!

Fatih’te kaçak katın üzerine inşa edilen bir kaçak kat daha görenleri hayrete düşürdü. Kaçak yapılar ile ilgili konuşan çevredeki vatandaşlar depremde yıkım riskini hatırlatarak, endişelerini dile getirdiler.
 - Babasını parçalara ayırıp kayıp ihbarı yaptı
4 saat 32 dakika önce

Edirne'de kan donduran cinayet! Babasını parçalara ayırıp kayıp ihbarı yaptı

Edirne'de babasını silahla öldürdükten sonra baltayla parçalara ayıran C.Y., ardından da cesedi dereye attı. Jandarmaya babasının kayıp olduğu ihbarında bulunan cani evlat kısa sürede yakalandı.
 - Ölü ve yaralılar var
5 saat 17 dakika önce

Muş'ta çifte acı! Maşallah Abakay'ın şehit haberini alan akrabaları kaza yaptı: Ölü ve yaralılar var

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın yakınları Batman'dan Muş'a gelirken kaza geçirdi. Şehit haberinin ardından acılı aile kaza haberiyle sarsıldı, 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralandı.
Gündem - Gündem
6 saat 45 dakika önce

Son dakika | Kahramanmaraş'ta deprem! Kandilli'den açıklama geldi

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nden alınan son dakika bilgilere göre; Kahramanmaraş'ta 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
Gündem - Gündem
7 saat 44 dakika önce

Nevşehir'de feci kaza! Turist minibüsü takla attı: Çok sayıda yaralı var

Nevşehir'de meydana gelen kazada turistleri taşıyan minibüs takla attı. Feci kazada sonrası ilk belirlemelere göre 18 kişinin yaralandığı bildirildi.
Gündem - Gündem
8 saat 32 dakika önce

MSB duyurdu: 2 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesinde düzenlenen operasyonda 2 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Gündem - Gündem
8 saat 55 dakika önce

Motosikletli ölümden döndü! Antalya'da göz göre göre kaza

Antalya’nın Serik ilçesinde motosiklet ile minibüsün çarpışma anı kameraya saniye saniye yansıdı. Göz göre göre ‘geliyorum’ diyen kazayı motosikletli şans eseri yaralı olarak atlattı.
Gündem - Gündem
9 saat 50 dakika önce

İstanbul'da trafiği felç eden zincirleme kaza: İETT otobüsü otomobil ve minibüsü biçti!

Maltepe'de yağış nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü önce otomobile ardından minibüse çarptı. Faciadan dönülen kazada yaralananlar oldu. İşte detaylar...
Gündem - Gündem
10 saat 10 dakika önce

Son dakika | Ege Denizi'nde üst üste 3 deprem! AFAD bilgileri paylaştı

Son dakika haberi: Ege Denizi'nde arka arkaya 3kez deprem meydana geldi. AFAD depremlere ilişkin bilgileri paylaştı. İşte detaylar
 - MSB acı haberi duyurdu
10 saat 39 dakika önce

Son dakika | Pençe-Kilit'ten acı haber: Bir askerimiz şehit oldu

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit bölgesinde PKK'lı teröristlerle girilen çatışmada Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın şehit olduğunu duyurdu.
Gündem - Gündem
11 saat 17 dakika önce

Küçükçekmece'de Fenerbahçe - Galatasaray maçı sonrası trafikte kavga! Taraftarlar birbirlerine girdi

Küçükçekmece’de Fenerbahçe - Galatasaray derbisi sonrası taraftarlar arasında tekme tokat kavga çıktı. Trafikte galibiyeti kutlayan Galatasaraylı taraftarlarla Fenerbahçeli taraftarlar arasında çıkan kavga kameralara yansıdı.
 - 4 kişiye gözaltı kararı
11 saat 32 dakika önce

Ankara'da 'change' operasyonu! 4 kişiye gözaltı kararı

Başkent Ankara'da, depremde ağır hasarlı olarak damgalanan araçların motorlarını yasa dışı başka araçlara takarak "change" işlemi yapan kişiler yakalandı. İş yerlerine yapılan kontrollerde çok sayıda motor ve şanzıman ele geçirildi.
 - Pişkin hırsızdan şoke eden sözler!
11 saat 42 dakika önce

Paralar yastık içinden çıktı! Pişkin hırsızdan şoke eden sözler: "Belki seni de soyarız"

Amasya'da bir eve girip 36 binden fazla para çalan hırsızlık çetesi çökertildi. Yakalanmamak için sürekli kıyafet değiştiren hırsızlar şüphe üzerine durdurulan araçta yakalandı. Çaldıkları paralar araçtaki pamuk dolu yastık içinden çıktı. Kendilerini görüntüleyen gazetecilere "Belki seni de soyarız" diyen hırsızların sözleri şoke etti.
 - Metin Arolat'ın son görüntüleri ortaya çıktı
12 saat 2 dakika önce

Ölümüne dakikalar kala! Metin Arolat'ın son görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'daki bir mekanda sahne aldığı sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 52 yaşındaki şarkıcı Metin Arolat'ın son görüntüleri ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
12 saat 37 dakika önce

Taksi parasını ödemeyen müşterinin evini balta ve sopalarla bastılar!

Bursa'da taksiye binen bir kişi taksiden inerken tutan ücreti ödemedi. Taksici ve müşteri arasında tartışma çıktı. Duruma öfkelenen taksici durağa gelip durumu arkadaşlarına anlatınca duraktakilerle birlikte şahsın evini sopa ve baltalarla bastılar. Dakikalarca müşterinin indiği yerde bekleyen taksicilerin o anları kameralara saniye saniye yansıdı.
Gündem - Gündem
12 saat 53 dakika önce

İzmir'deki korkunç cinayet kamerada! Arkadan yanaşıp defalarca bıçakladı

İzmir'de meydana gelen korkunç cinayet kameralara saniye saniye yansıdı. Aralarında alacak verecek meselesi olan baba - oğul ve borç aldığı Ercümen Yıldırım adlı kişinin karşılaşması cinayetle bitti. Defalarca bıçaklanan Yıldırım hayatını kaybetti.
Gündem - Gündem
13 saat 20 dakika önce

9 katlı bina yerle bir oldu! O anlar dron kamerasında

6 Şubat 2023 deprem felaketinin izleri silinmeye devam ediyor. Hatay'ın Antakya ilçesinde 9 katlı, hasarlı bina iş makinesi ile yıkıldı. O anlar dron kamerasıyla görüntülendi.
Gündem - Gündem
14 saat 18 dakika önce

Bakan Yerlikaya duyurdu: 1 haftada 2 milyondan fazla araç denetlendi

Bakan Yerlikaya emniyet ve jandarma trafik ekiplerince 12-19 Eylül 2024 tarihleri arasında 2 milyon 645 bin 136 aracın denetlendiğini ve toplam 466 bin 170 sürücüye işlem yapıldığını duyurdu.
Gündem - Gündem
14 saat 39 dakika önce

Konya'da işçileri taşıyan minibüs devrildi: Çok sayıda yaralı var

Konya’da meydana gelen feci kazada tarım işçilerini taşıyan minibüs devrildi. Kaza sonrası ilk belirlemelere göre 12 kişinin yaralandığı bildirildi. Ayrıca kaza yapan minibüsten çok sayıda kümes hayvanı ve koyunlar da çıktı.
 - Yanmaktan son anda kurtuldu
15 saat 27 dakika önce

Emniyet kemeri takmadı, ölümden kurtuldu! Kurallara uymamak bu kez işe yaradı

Bursa'da yol ayrımında kararsız kalan sürücü refüjdeki direğe çarptı. Otomobil alev alırken  araçtan fırlayan sürücü son anda kurtuldu.
Sona Git