Tgrt Haber

Hatay’daki depremler Diyarbakır'da da hissedildi: Panik halinde serum ile dışarı kaçtı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
20 Şubat 2023 21:02 - Güncelleme : 20 Şubat 2023 21:16

Hatay ve çevre illerde hissedilen 6.4 ve 5.8 büyüklüğünde iki deprem Diyarbakır’da da hissedildi. Büyük bir panik yaşayan halk kendini dışarı attı. Bir kişi ise o panikle kendine bağlı serumu alıp dışarı çıktı.

AFAD​ ve Kandilli Rasathanesi Hatay​'ın Defne ilçesi merkezli 6.4 büyüklüğünde bir deprem​ meydana geldiğini duyurdu. 20.04'te meydana gelen depremden üç dakika sonra, 20.07'de Hatay, Samandağ​ merkezli 5.8 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.

DEPREM DİYARBAKIR​'DA DA HİSSEDİLDİ

Çevre illerde de hissedilen 6,4 büyüklüğündeki depremin 16,7 kilometre derinlikte olduğu bildirildi. Diyarbakır’da hissedilen deprem ile birlikte vatandaşlar çocuk, hasta demeden kendini dışarı attı.

Hatay’daki depremler Diyarbakır'da da hissedildi: Panik halinde serum ile dışarı kaçtı

SERUM İLE KENDİNİ DIŞARI ATTI

Vatandaşlardan biri serumu ile kendini dışarı attı. Serum ile dışarı çıkan kadının gelini Cevriye Gezen, “Deprem oldu, sallandık, dışarı kaçtık. Kaynanam ve çocuklarım ile çıktık. Serum ile birlikte dışarı kaçtık. Kendisi çok hasta. Ödümüz koptu, 15 gündür evde rahat yatamıyoruz” dedi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...