Tgrt Haber

Depremzede teyzenin Bakan Koca'ya söyledikleri yürekleri ısıttı: Allah'ım başımızdan eksik etmesin sizi

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
11 Mart 2023 18:09 - Güncelleme : 11 Mart 2023 19:47

Felaketin ilk gününden bu yana deprem bölgesinde bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ziyaret ettiği depremzede teyzenin söyledikleri yürekleri ısıttı. Bakan Koca'yı dualarla karşılayan teyze, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme arzusunu dile getirdi.

Kahramanmaraş​ meydana gelen ve 11 ilde büyük bir yıkıma neden olan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin üzerinden 1 ayı aşkın süre geçti. 'Asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerin hemen ardından devlet ve millet el ele vererek bölgedeki yaraların sarılması için seferberlik ilan etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan​'ın talimatıyla birçok bakan depremin ilk gününden bu yana bölgedeki çalışmaları yakından takip ediyor.

Bu kapsamda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca​ da bölgedeki incelemelerine depremlerden en fazla etkilenen illerden biri olan Hatay​'da devam ediyor. Koca, hem çalışmaları denetliyor hem de eksikliklere göre talimatlar veriyor.

TEYZE, BAKAN KOCA'YI DUALARLA KARŞILADI

Bakan Koca, çadır kent ve konteyner kentleri ziyaret ederek depremzedelerle bir araya geldi. Depremzedelerle yakından ilgilenen Koca, onların isteklerini, beklentilerini dinledi. Bakan Koca'nın ziyaret ettiği Kırıkhan'daki çadır kentte depremzede teyze ile diyaloğu yürekleri ısıttı.

"ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN"

Yaşlı teyze, halini hatırını soran Bakan Koca'yı dualarla karşıladı.  Yakın zamanda evini kaybeden depremzede teyze, Bakan Koca ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Allah'ım başımızdan eksik etmesin sizi. Başkanımızı başımızdan düşürmesin. Başkanımızı görsem çok seviniri. O bizim babamız. İşi gücü rast gelsin" sözleriyle dualar etti.

Bakan Koca, yarın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da ziyarette bulunacağını ve kendilerini buluşturacağını söyledi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...