Tgrt Haber

Gaziantep'te korkunç olay! Derin dondurucudan 3 yaşındaki kız çocuğunun cesedi çıktı

26 Eylül 2022 23:49 - Güncelleme : 27 Eylül 2022 04:38
Gaziantep'te korkunç olay! Derin dondurucudan 3 yaşındaki kız çocuğunun cesedi çıktı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde korkunç bir olay meydana geldi. 3 yaşındaki bir kız çocuğu darp edilerek öldürüldü. Çocuğun cansız bedeninin ise derin dondurucuda saklandığı ortaya çıktı.

Türkiye, İstanbul Bağcılar'da yaşanan korkunç cinayetin şokunu atlatamadan yeni bir vahşetle sarsıldı. Gaziantep​'te 3 yaşındaki bir kız cocuğunun darp edilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

CESEDİ DERİN DONDURUCUDA SAKLANMIŞ!

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Şahinbey ilçesindeki bir adrese operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet​ Büro Amirliği ekipleri, evde arama yaptı. Aramada derin dondurucuda bir süredir bekletildiği düşünülen ve 3 yaşında olduğu değerlendirilen bir kız çocuğuna ait ceset bulundu.

DARP İZLERİ VAR

Ceset incelenmek üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, yapılan ilk incelemede cesette darp izlerine rastlandığı öğrenildi.

 

Kaynak: AA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...