Tgrt Haber

Dev dalgalar kıyıyı dövdü kara yolu çöktü!

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: Anadolu Ajansı
20 Kasım 2023 07:10 - Güncelleme : 20 Kasım 2023 07:20
Dev dalgalar kıyıyı dövdü kara yolu çöktü!

Kastamonu'da kıyıya vuran dalgalar nedeniyle Cide-Bartın kara yolunda göçük meydana geldi.

Kastamonu'da etkili olan fırtınanın denizde oluşturduğu dalgalar nedeniyle az kalsın büyük bir faciaya neden oluyorndu. Cide-Bartın kara yolunun Gebeş Mahallesi mevkisinde şiddetli kıyıya vuran sert dalgalar nedeniyle kara yolunda göçük meydana geldi.

Olayda şans eseri can ya da mal kaybı olmazken yolda derhal önlem alan trafik ekipleri olası bir kazanın önüne geçti. Ekipler araç akışını ise kontrollü olarak sağlıyor.

TRAFİK TEK ŞERİTTEN VERİLİYOR

Vali Meftun Dallı, konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Vali Dallı bölge sakinlerine seslendiği paylaşımında, "Cide-Bartın kara yolu Gebeş Mahallesi mevkisinde şiddetli dalga etkisiyle Bartın istikameti şeridinde çökme olduğundan, yolda temizlik ve trafik güvenliği açısından levha ve işaretleme çalışmaları yapılmakta ve trafik akışı tek şeritten sağlanmaktadır" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...