Tgrt Haber

Dev uyuşturucu operasyonunda 88 kilo esrar ele geçirildi

21 May 2014 20:47
Dev uyuşturucu operasyonunda 88 kilo esrar ele geçirildi

İzmir'in Bayraklı ilçesinde düzenlenen bir uyuşturucu operasyonunda ikamet ettiği evde 88 kilogram gram esrar ele geçirilen bir kişi tutuklandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve sokak satıcılarına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Narkotik ekipleri, K.S. isimli şahsın temin ettiği uyuşturucuyu evinde sakladığı ve sokak satıcıları aracılığıyla piyasaya sürdüğünü tespit etti. Bayraklı ilçesinde düzenledikleri operasyonda K.S. isimli şahıs gözaltına alındı. Evinde yapılan aramalarda 88 kilogram esrar, 1 adet hassas terazi, esrar maddelerinin paketlenmesinde kullanılan 54 adet jelatin, esrarın toz haline getirmesinde kullanılan 2 adet elek ele geçirildi. İşlemlerinin ardından “Uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama” suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şahıslardan K.S. tutuklandı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Merakli 7 Şubat 2022 10:20

Bu sayımda Suriyeliler dahil değil demi

Sonraki Haber Yükleniyor...