Tgrt Haber

Dev yılan Sivas'ta ortaya çıktı! 5 metrelik yılanı görenler şoke oldu

Editör: Özge Sönmez / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
22 Ağustos 2024 12:49 - Güncelleme : 22 Ağustos 2024 12:57

 Sivas’ın Gürün ilçesi Dürmepınar köyü kırsalında kaydedilen görüntüler korkuttu. 5 metrelik dev yılanla karşılaşan kardeşler hemen telefona sarıldı.

Gürün​ ilçesine bağlı Dürmepınar köyünde hayvancılıkla uğraşan Yunus Ardıç ve kardeşi hayvan otlatırken korku dolu anlar yaşadı. Yılanın sürüye yaklaştığını gören kardeşler büyük bir panikle geriye çekildi. 

Yılanın oldukça büyük olduğunu fark eden Ardıç kardeşler, neye uğradıklarını şaşırdı. 5 metrelik yılanı kaydetmek için hemen telefona sarıldılar. 

"EN SON 1998'DE BU BÜYÜKLÜKTE BİR YILAN​ GÖRÜLMÜŞ"

Yunus Ardıç, benzer büyüklükteki bir yılanın köylerinde en son 1998 yılında dedeleri tarafından görüldüğünü anlatarak, “Kardeşimle sürü yayarken yılanı gördük. Hayvanlara saldıracaktı. Korkup geri kaçtık. Sonra hareketsiz olduğunu fark edince görüntü aldım. En son 1998 yılında dedelerimiz burada bu büyüklükte bir yılan görmüş” şeklinde konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...