Tgrt Haber

Devlet Bahçeli'den çok sert mesajlar

16 May 2017 11:23
Devlet Bahçeli'den çok sert mesajlar

MHP lideri Devlet bahçeli, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İşte o konuşmadan satır başları;

Korkaklar hiçbir devirde başarı ve zaferin mimarı olmamıştır. Zorluklara boyun eğmeyen kahramanlar ise tarih sayfalarını yazmıştır. Şartlar ne kadar ağır olsa da tarihsel mizan da kahramanlar zamanlar üstü kalmayı başarmıştır. Tarihte yüzyıllarca yaşayanlar maceraperestler değil kahramanlardır.

ATATÜRK'E DİL UZATANLAR...

Mustafa Kemal çağın dar kalıplarından taşan, milli ülkülere sırtını yaslayan büyük bir komutan eşsiz bir devlet adamıydı. Bu yüzden olacak ki Aziz Atatürk'e sürekli saldırılar olmuştur ihtimal odur ki arkası da kesilmeyecektir. Bir avuç sözde tarihçi Atatürk'e dil uzatmıştır. Merhum annesi ve manevi kızıyla ilgili dedikodular çıkmışlardır. Aziz Atatürk'e dil atanların yediği içtiği haramdır. Türkiye'nin yüz karası beşinci sınıf sözde tarihçiler, tarihi şahsiyetlerimizden ne istiyorlar?

VATAN HAİNLİĞİDİR

Atatürk'e çatmanın gerçek payesi nedir? Cahillik değilse, kesinlikle düşman sevindiren vatan hainliğidir. Bunlara sesleniyorum. Türk tarihinden çirkin elinizi çekin, zehirli dilinizi kesin. 2. Abdülhamit ve Gazi Mustafa Kemal birbirini tamamlayan Türk tarihinin şerefli ve haysiyetli iki yüzüdür. Yalan ve iftira bumerang gibi mutlaka geri dönecektir. Soyu sopu karışık olanlar ilk fırsatta ayaklanmaktadır.  Asılsız ve alçakça ithamlarla Atatürk'ü gözlerden düşüreceklerini sananlar varsa, ya zekaları kurumuş ya insanlıkları kaybolmuştur.

NİHAİ AMAÇ KÜRDİSTAN'I KURMAK

Türkiye'miz haklı beka mücadelesi tüm engellemelere rağmen sürmektedir. Sınır ötesinden kaynaklanan hain tehdit dalgası uzun süre alarm vermektedir. Terör örgütleri Türkiye çevresinde konuşlanmış durumdadır. Terör sorunu giderek ağırlaşmıştır. Bunu görmek ve buna göre vaziyet almak zorunludur. Türkiye üzerinde sahnelenen oyunların nihai hedefi bilinmektedir.Nihai amaç Kürdistan'ı kurmak ve kabullenmektir.

CHP-HDP YAKINLAŞMASI TESCİLLENDİ

Halk oylamasından çok önceleri CHP ile MHP arasında başlayan yakınlaşmanın siyasi nikahla tescilleme niyeti artık meydandadır. CHP'li üyeler, cezaevinde bulunan HDP'nin malum eş başkanından mesajı taşıyarak ölümü gösterip sıtmaya razı etmenin kurnazlığına başvurmuşlardır. Elbette bu çarpıklık ana muhalefetin kendi bileceği bir iştir. Kandil'e göz kırpmak, Kürdistan müteahhitlerine takla atmaktır. HDP'nin eş başkanının sözde müthiş fikirlerine bel bağlayan partinin ismi şu işe bakınız ki Atatürk'ün kurduğu CHP'dir. HDP'den bölöcülüğün reddi konusunda ikna edici, samimi herhangi bir açıklama da bulunmamıştır.

ERDOĞAN'A DESTEK: ARKASINDA TÜRK MİLLETİ VAR

 Kuşak ve yol zirvesi forumuna katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün ABD'ye gelmiştir. Görüşmenin nokta mesabesinde olacağını Erdoğan söylemiştir. Buradan güçlü bir şekilde diyorum ki, sayın Cumhurbaşkanının ardından Türkiye Cumhuriyeti ve Türk milletinin kudreti vardır. Makamı ve mevki ne olursa olsun kimse gaflete düşüp Türkiye'yi aciz görmemeli, küçümseme yanlışına düşmemelidir. Cumhurbaşkanımız arkasına milletimizin duasını alarak muhataplarının karşısına çıkacak. Cumhurbaşkanı ABD'ye gitmekle isabetli bir karar aldı. Şimdi sırada belgeleriyle  YPG-PYD bağlantılarını anlatmak kaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yalnız olmadığını bu kürsüden bir kez daha söylüyorum.

ABD İÇİN BAŞKA ALTERNATİF KALMADI

Eğer ABD ile ittifak PYD/YPG/PKK yüzünden kopma noktasına gelirse, başımızın çaresine bakmatan doğal bir yol olmayacaktır. 80 milyon tek yürek mücadele etmekten yorulmayacağız. ABD'nin önünde artık 2 yol vardır. Ya PKK ile ilişkilerini güçlendirecek ya da bundan dönüp Türkiye ile el sıkışacaktır. Ya düşmanlık ya dostluk, ABD için başka alternatif kalmamıştır.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...