Tgrt Haber

Son dakika! DHKP-C'nin Türkiye sorumlusu Gülten Matur İstanbul'da yakalandı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
28 Kasım 2022 11:20 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 12:03
Son dakika! DHKP-C'nin Türkiye sorumlusu Gülten Matur İstanbul'da yakalandı

Son dakika haberi: MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğü'nün yürüttüğü ortak operasyonla, terör örgütü DHKP-C'nin Türkiye sorumlusu Gülten Matur İstanbul'da kıskıvrak yakalandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İçişleri Bakanlığına bağlı ekipleri yurt içinde ve yurt dışında terör örgütlerine karşı verdiği amansız mücadele hız kesmeden devam ediliyor. Ülke içinde ve sınır dışında saklandıkları inlerde tespit edilen teröristler, düzenlenen operasyonlarla etkisiz hale getiriliyor.

İSTANBUL'DA YAKALANDI

Güvenlik kaynaklarından alınan son bilgiye göre, MİT​ ve Emniyet Genel Müdürlüğü​'nün yürüttüğü ortak operasyonda terör örgütü DHKP-C​'nin Türkiye Sorumlusu Gülten Matur, İstanbul'da yakalandı.

Son dakika! DHKP-C'nin Türkiye sorumlusu Gülten Matur İstanbul'da yakalandı
DHKP-C'nin Türkiye Sorumlusu Gülten Matur

YURT DIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞIYORDU

Yapılan açıklamada, terörist Gülten Matur’un yurt dışına çıkma arayışında olduğu tespit edildiği ve bu kapsamda operayonun düğmesine basıldığı aktarıldı.

SURİYE'NİN KUZEYİNDE 14 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Kahraman Mehmetçik, Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde saldırı hazırlığı yapan teröristlere ağır darbe indirdi. Milli Savunma Bakanlığı, Suriye'nin kuzeyinde 14 PKK/YPG üyesi teröristin öldürüldüğü duyurdu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1597131363928272896

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...