Tgrt Haber

Dikkatsizlik pahalıya mal oldu! Duraklayan araca çarpıp takla attı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
11 Mart 2024 08:13 - Güncelleme : 11 Mart 2024 08:14

Kocaeli’de hafif ticari araç, duraklayan bir diğer hafif ticari araca çarpıp yana devrilirken araç sürücüsü yaralandı. Kaza anı anbean güvenlik kamarasına yansıdı.

Kocaeli’nin Gebze​ ilçesi ilginç bir kazanın adresi oldu. Bir hafif ticari araç, yolun sağında duraklayan bir diğer hafif ticari araca çarpıp yan yatarken aracın sürücüsü yaralandı. 

KAZA​ ANI KAMERADA

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre kaza, gece saatlerinde Hacıhalil Mahallesi Yeni Bağdat Caddesi’nde meydana geldi. H.B. idaresindeki hafif ticari araç, sağ şeritte duraklayan K.T. hakimiyetindeki araca arka sol köşesinden şiddetli bir şekilde çarptı. Çarpmanın şiddetiyle devrilen ve yan yatan araç, yol kenarında park halindeki bir başka hafif ticari araca çarptı. Savrulan minivan ise park halindeki otomobile çarptı.

Dikkatsizlik pahalıya mal oldu! Duraklayan araca çarpıp takla attı - 1. Resim

Kazayı gören vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yan vaziyette duran hafif ticari aracın sürücüsü H.B. sağlık ekiplerince ilk müdahalesinin ardından Gebze Fatih Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. 

BİR GECEDE İKİ KAZA YAPMIŞ

Öte yandan, yol kenarında duraklayarak kazaya sebebiyet veren otomobilin sabah saatlerinde de maddi hasarlı kazaya karıştığı, bunun üzerine sürücüsü tarafından yol kenarına park edildiği öğrenildi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...