Tgrt Haber

Dilan Polat cezaevine girdikten sonra ilk kez konuştu: Hiç iyi değilim, hastalanmaktan korkuyorum

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 21:44 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 22:02
Dilan Polat cezaevine girdikten sonra ilk kez konuştu: Hiç iyi değilim, hastalanmaktan korkuyorum

Kara para aklama suçlamalarıyla tutuklanan Engin Polat'ın eşi Dilan Polat Dilan Polat, cezaevine girdikten sonra avukatı aracılığıyla ilk kez konuştu. Hapishaneden röportaj veren Dilan Polat, “Hiç iyi değilim, hastalanmaktan korkuyorum" dedi. 'Kara para aklama'nın ne olduğunu bilmediğini söyleyen Polat, pişman olduğunu söyledi. 

Sosyal medyadaki paylaşımların ardından karapara aklama, vergi kaçırma​ ve birçok suçtan eşi Engin Polat​'la birlikte tutuklanan Dilan Polat​, yaşananların iftira olduğunu savundu. Başına gelenlere dayanamadığını ifade eden Polat, "Hayatımda kara paranın ne olduğunu bilmiyorum. Biz çalışarak kazandık" dedi.

Habertürk TV, cezaevindeki Dilan Polat'la avukatı aracılığıyla röportaj gerçekleştirdi.

"KARAPARANIN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM"

Eşine ve kendisine yöneltilen suçlarla ilgili söze başlayan Dilan Polat, “Hayatımda kara paranın ne olduğunu bilmiyorum. Biz çalışarak kazandık. Biz kozmetik ürünü imalatı ithalatı da yapmıyoruz. Uyuşturucu​ konusu da iftiradır. Ne kara para ne bahis ne de uyuşturucu suçu değil. Bunların tamamı iftira ve bu iftiralara artık dayanamıyorum” dedi.

PANU PARLAK OLAYI 

Banu Parlak’ın iş yerinin kurşunlanması olayında da ceza alan Dilan Polat, bu olayın kendileriyle bir bağlantısı olmadığını söyleyip, "Bahsi geçen kişileri hayatımda hiç ama hiç tanımadım. Banu’nun da çocuğu var insan böyle bir iftirayı bir anneye nasıl atar. Bu konu ile hiçbir ilgimiz yok" ifadelerini kullandı. 

"ÇOK PİŞMANIM"

"Gösterişli paylaşımları mı başını yaktı?” sorusuna da cevap veren Dilan Polat, “Kötü niyetli insanların bunlarını kullandığını düşünsem de kısmen haklılar. O paylaşımlar takipçilerim için yapıldı. Gündelik hayatımı yansıtmamaktaydı. Ama keşke hiç yapmasaydım ve pişmanım” İfadelerini kullandı.

ÇOCUKLARININ DURUMU 

Polat çifti tutuklandığında en çok merak edilen konularda biri çocuklarına ne olacağı sorusuydu. Bakıcıları da sınır dışı edilen Dilan Polat, çocukların bakımı ile babaannenin ilgilendiğini, dışarıdaki işlerinin de tanıdıklar ve dostlar tarafından yürütüldüğünü söyledi. 

“Çok acı çekiyorum. Nilda’ya adaletin yerini bulacağını anlatıyorum” diyen fenomen, villasına akrabalarını doldurup parti verdiği için sınır dışı edilen yardımcısı Şule için de çok üzüldüğünü söyledi.

Dilan Polat cezaevine girdikten sonra ilk kez konuştu: Hiç iyi değilim, hastalanmaktan korkuyorum

"AMACIM ÇOCUKLARIMA KOVUŞMAK"

Öte yandan mal varlıklarına el konulan Dilan Polat’ın suçsuz olduğu için mal varlıklarını kaybettiğini düşünmediği, yargılama sonunda kendilerini iade edileceğini söylediği öğrenildi. Polat, “Mal varlığının şu an benim için bir önemi yok. Tek amacım çocuklarıma kavuşmak" diye konuştu. 

"HASTALANMAKTAN KORKUYORUM"

Eşi ve kardeşi ile nasıl görüşüyor sorusuna ise Polat, “Eşim ile haftada 1 gün telefonla konuşuyoruz. Her gün ağlıyorum. Ailemi her gün özlüyorum, Allah’a her gün dua ediyorum. Hiç iyi değilim, hastalanmaktan korkuyorum. İftira içerikli haberleri görünce çok üzülüyorum” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...