Tgrt Haber

Dilencilerin üzerinden çıkan para ekipleri şaşkına çevirdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Ağustos 2024 19:29 - Güncelleme : 02 Ağustos 2024 19:38

Aksaray'da polis ve zabıta ekipleri dilencilere yönelik operasyon başlattı. Yakalanan 20 dilencinin üzerinden çıkan para ekipleri şaşırttı.

Aksaray​'da vatandaşların duygularını sömürerek para​ kazanan dilencilere Aksaray Belediyesi Zabıta​ Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri tarafından ortaklaşa operasyon düzenlendi.

DİLENCİLER TEK TEK YAKALANDI

Şehir genelinde işlek cadde ve bulvarlardaki trafik ışıklarında durup vatandaşlardan para isteyen dilenciler bir bir yakalandı.

Dilencilerin üzerinden çıkan para ekipleri şaşkına çevirdi - 1. Resim

ÜZERLERİNDEN ÇIKAN PARA DUDAK UÇUKLATTI

Zabıta araçlarına bindirilen dilenciler, yasal işlemleri için Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne getirildi. Burada polis​ ekiplerinin kontrolünde üst aramaları yapılan 20 dilencinin üzerinden 30 bin 120 lira para çıktı.

Dilencilerin üzerinden çıkan para ekipleri şaşkına çevirdi - 2. Resim

PARALAR BELEDİYE HESABINDA

Aksaray Belediyesi Zabıta Amiri Feridun Han, "Aksaray Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak şehrimizde sayısı artan dilenciler üzerinde vatandaşlarımızdan da gelen yoğun şikayetler üzerine yapmış olduğumuz operasyonda dilencileri yakaladık. Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu denetimlerimiz sonucunda dilenciler üzerinde yapılan üst aramasında 30 bin lira para çıktı ve tutanakla el konularak belediyemiz hesabına yatırıldı" dedi.

Dilencilerin üzerinden çıkan para ekipleri şaşkına çevirdi - 3. Resim

VATANDAŞLARA UYARI

Aksaray Belediyesi Zabıta Komiseri Şaban Çeritli ise, "Vatandaşlarımızdan ricamız dini duygularımızı istismar eden bu şahıslara prim vermemeleri" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...