Tgrt Haber

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Tek başımıza da kalsak Kudüs'ü savunacağız

02 Şubat 2020 13:32
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: Tek başımıza da kalsak Kudüs'ü savunacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarda ABD'nin Filistin'i parçalama planı ile ilgili, "Tek başımıza da kalsak Kudüs'ü savunacağız." dedi.

ABD'nin Filistin'i parçalama amacıyla ilgili konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada "tek başımıza da kalsak Kudüs'ü savunacağız" dedi.

Bakan Çavuşoğlu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde;

Arap Birliği'nin aldığı kararı doğru bulduğunu söyleyen Bakan Çavuşoğlu konuyla ilgili en başından beri sert ve net açıklama yaptılarını vurguladı.

Bazı ülkelerin ABD'nin planıyla ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı tereddüt duyduklarını belirten Çavuşoığlu: "Aynı netliği İslam İşbirliği'nden de bekliyoruz" dedi.

ABD'nin kabul edilemez planına karşı çıkacaklarını net bir ifadeyle belirten Çavuşoğlu, "Filistinli kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız ve Kudüs'ün birliğini savunacağız" dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...