Tgrt Haber

Dışişleri Bakanlığından İsrail'in Lübnan saldırısına tepki: Bölgeyi kaosa sürükleme çabası

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
23 Eylül 2024 21:06 - Güncelleme : 23 Eylül 2024 22:09
Dışişleri Bakanlığından İsrail'in Lübnan saldırısına tepki: Bölgeyi kaosa sürükleme çabası

Son dakika: Dışişleri Bakanlığı İsrail'in Gazze'deki çatışmayı Lübnan'a taşıyan saldırılarına ilişkin açıklama yayınladı. İsrail'in tüm bölgeyi hedef aldığına dikkat çekilen açıklamada bunun yeni bir aşama olduğu belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı İsrail'in adım adım kuzeye doğru ilerleyen saldırılarına ilişkin açıklama yayınladı. Bölgesel kaosun artmasına hizmet edildiğinin vurgulandığı açıklamada Netanyahu'nun siyasi çıkarları için kan dökmesine destek veren ülkelere de tepki gösterildi. Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada şunlar belirtildi:

"Saldırılar, İsrail’in tüm bölgeyi kaosa sürükleme çabasının yeni bir aşamasıdır." denilen açıklamada, "İsrail’e kayıtsız şartsız destek veren ülkeler, Netanyahu’nun siyasi çıkarları uğruna kan dökmesine yardım etmektedirler." denildi.
Dışişleri Bakanlığından İsrail'in Lübnan saldırısına tepki: Bölgeyi kaosa sürükleme çabası - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...