Tgrt Haber

Dışişleri Bakanlığı'ndan Cezayir'e taziye mesajı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
21 Temmuz 2023 16:58 - Güncelleme : 21 Temmuz 2023 17:15
Dışişleri Bakanlığı'ndan Cezayir'e taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı, Cezayir'in güneyindeki Tamanrasset eyaletinde meydana gelen ve 34 kişinin ölümüyle sonuçlanan otobüs kazası dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.

Cezayir​'in güneyindeki Tamanrasset eyaletinde bir yolcu otobüsü ile kamyonetin çarpışması sonucu 34 kişi hayatını kaybetmiş, 14 kişi de yaralanmıştı. Feci kaza sonrası birçok ülkeden Cezayir'e taziye mesajları gelmeye başladı.

Dışişleri Bakanlığı da Cezayir'in güneyindeki Tamanrasset eyaletinde meydana gelen ve 34 kişinin ölümüyle sonuçlanan otobüs kazası​ dolayısıyla taziye mesajı yayınladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Cezayir’in Tamanrasset şehrinde 19 Temmuz günü meydana gelen trafik kazasında birçok kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığı üzüntüyle öğrenilmiştir. Bu elim kazada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, aileleri ile dost ve kardeş Cezayir halkına ve Hükümetine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz"

https://twitter.com/TC_Disisleri/status/1682388161970700294

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...