Tgrt Haber

Dışkı yedirilen kadın o anları anlattı

01 Temmuz 2017 20:08
Dışkı yedirilen kadın o anları anlattı

Ağrı'da kocası tarafından şiddet uygulanarak zorla dışkı yedirilen kadın, o anları ve gözaltına alınan kocasının işkencelerini anlattı.

Ağrı'nın Patnos ilçesinde kocası tarafından şiddet uygulanarak zorla dışkı yedirilen Cansu Ş. İhlas Haber Ajansı’na (İHA) özel açıklamalarda bulundu. 

"ÇOCUKLARIM İÇİN HEP SUSTUM"

İlk evlendiği günden bugüne kadar şiddet gördüğünü belirten Cansu Ş., çocukları için hep sustuğunu söyledi. Evlendiği ilk günden bu yana kocası tarafından işkence ver hakaret gördüğünü ve bunların zamanla geçmesini beklediğini söyleyen Cansu Ş., daha sonra hiçbirinin geçmediğini kocası tarafından hakaret ve şiddete maruz kaldığını belirtti.

Cansu Ş., "En son bu videoları kendisi çektirdi zaten hiçbir sorunum yoktu. Söylüyordum neden bunları yapıyorsun, benim suçum, günahım nedir? Kocam bana ‘Keyfim istiyor’ diyordu. ‘Sana hakaret edeceğim, seni bezdireceğim’ diyordu. Amacının ne olduğunu bilmiyordum. Ben zaten videonun yayınlanmasını istiyordum. 7 aydır o videoyu sakladım. Ben 7 ay önce bu şiddete ve hakarete maruz kaldım ve sustum.

Çocuklarım için sustum. Benim 2 kızım var. Çocuklarımdan ayrılmayayım diye sustum. Dışkıyı yemeyecektim, yalvardım, kapandım ayaklarına ne yaptıysam vazgeçiremedim. Bana önce hakaret etti, vurdu, saçımdan sürükledi, beni mutfağa attı. ‘Yiyeceksin yemesen seni öldüreceğim’ diye tehdit etti. Ben de yemin etmiş siniri geçer diye, biraz ağzıma sürdüm kabul etmedi" dedi.

Eşi tarafından çoğu zaman yüzüne sigara söndürüldüğünü anlatan Cansu Ş., "Sigarayı yüzümde, vücudumda, elimde söndürdü. Yüzüm sürekli morluklarla doluydu. Eve bir misafir geldiğinde benim o halimi görmesinler diye saklıyorlardı. Eşi sürekli kıyafetlerimi dışarıya atıyordu. Beni aç bırakıyordu, bir gece kilerde ve dışarıda yattım. Zaten yüzümde sigara izleri var, rica ediyorum benim hakkımı arasınlar. Ben onlara güvenerek bu videoyu paylaştım.

Benim hakkım ne ise ben hakkımı istiyorum. Tazminat davası açacağım, benim hakkım ne ise ben onlardan teker teker alacağım. Ben kesinlikle onun özgür olmasını artık istemiyorum. Eğer o özgür olursa benim başıma bir şey getirir. Ben bunun garantisini veriyorum, bana her türlü bir şey yapar. Özgür kalmasını istemiyorum. Bana çektirdiğini çekecek ben bunu istiyorum" diye konuştu.

Dışkı yedirilen kadın o anları anlattı

"ÇOCUKLARIMA DIŞKI YEDİRDİĞİM YALAN"

Sosyal medyada çocuklara da dışkı yedirdiği iddiaların asılsız olduğunu söyleyen Cansu Ş., "Onlar benim yavrularım, ben nasıl yaparım, yapamam ki, çocuklarımın tek bir gülüşü bütün hakaretime bedeldi. Eşim çok iftira atıyor, ben bunu katiyen kabul etmiyorum" değerlendirmesinde bulundu.

GÖZALTINA ALINDI

Sosyal medyada hızla yayılan insanlık dışı bu olay, tepkilere neden oldu.

Yaşananları saniye saniye cep telefonu ile görünteleyen koca Mehmet Şakir Ş. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Biri 3 yaşında diğer 10 aylık iki çocuğu bulunan anne C.Ş. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı, soruşturma sürdürülüyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...