Tgrt Haber

Diyarbakır'da kahreden olay! 2 kardeş boğularak can verdi

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
02 Temmuz 2023 17:07 - Güncelleme : 02 Temmuz 2023 17:18
Diyarbakır'da kahreden olay! 2 kardeş boğularak can verdi

Diyarbakır'da bayram tatilinin son gününde kahreden haberler peş peşe geldi. Serinlemek için nehre giren 2 kardeş boğularak can verdi. Bir başka gölette ise 17 yaşındaki bir genç boğularak hayatını kaybetti.

Diyarbakır​'ın 2 ilçesinde serinlemek için gölete giren 3 kişi boğuldu. Ölenlerden ikisinin kardeş olduğu öğrenildi.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre, Eğil ilçesi Selman köyünden geçen Dicle Nehri​ kenarında serinlemek için suya giren R. A. (27) ve kardeşi İ. A. (24), dengelerini kaybederek suda batmaya başladı.

2 KARDEŞİN CANSIZ BEDENİ ÇIKTI

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve kolluk kuvveti sevk edildi. Yapılan çalışmalar sonucu 2 kardeşin cansız bedeni sudan çıkarılarak otopsi yapılmak üzere Eğil Devlet Hastanesine götürüldü.

17 YAŞINDAKİ GENÇ GÖLDE BOĞULDU

Çınar​ ilçesinde ise serinlemek için gölete giren 17 yaşındaki S.Ö., dengesini kaybederek boğuldu. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Gencin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere hastaneye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...