Tgrt Haber

Diyarbakır’da dehşet! Dini nikahlı eşini ensesinden vurdu

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
04 Aralık 2022 11:27 - Güncelleme : 04 Aralık 2022 14:43
Diyarbakır’da dehşet! Dini nikahlı eşini ensesinden vurdu

Kadına şiddetin ve cinayetlerin son bulmadığı günlerde bir yenisi daha Diyarbakır'da yaşandı. Gülcan A. ve dini nikahlı eşi S.G. arasında kıskançlık nedeniyle tartışma yaşandı. Yaşananların ardından cani koca dini nikahlı eşini ensesinden vurdu.

Diyarbakır’ın Yenişehir​ ilçesinde, dini nikahlı çift arasında yaşanan “kıskançlık” tartışması vahşetle sona erdi. Kadın, eşi tarafından ensesinden vuruldu.

İHA'nın haberine göre olay, Yenişehir ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, dün akşam saatlerinde Gülcan A. ve dini nikahlı eşi S.G. arasında kıskançlık​ nedeniyle tartışma yaşandı. Çift arasında yaşanan tartışmada Gülcan A., S.G. tarafından ensesinden vuruldu.

YAŞAM SAVAŞI VERİYOR

Durumun 112 Acil çağrı merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Durumu ağır olan Gülcan A., olay yerinden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra kentteki özel bir hastaneye sevk edildi. Gülcan A., daha sonra kentteki devlet hastanesine sevk edildi.

Polis, konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...