Tgrt Haber

Diyarbakır’da devriye gezen polis aracına silahlı saldırı: 2 kişi gözaltına alındı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Nisan 2023 07:00 - Güncelleme : 18 Nisan 2023 07:07

Son dakika haberi: Diyarbakır’da devriye gezen polis aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken yaşanan olaylar ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır’ın Kayapınar​ ilçesinde meydana gelen olayda devriye gezen ekiplere Talaytepe Mahallesi’nde silahlı saldırıda bulunuldu. Hakkında yakalama kararı bulunan şüpheli​ şahsa yönelik yol üzerinde oluşturulan denetim sırasında polisin ‘dur’ ihtarına uymayan şüpheli üzerindeki tabancayla ateş açtı.

2 KİŞİ YAKALANDI

Saldırıda ölen veya yaralanan olmazken, olay yerine çok sayıda özel harekat polisleri ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerinden yaya olarak kaçan saldırgan şahıs için çevrede inceleme yapan ekipler, çatışmanın yaşandığı bölgede şüphelinin yakalanması için operasyon başlattı. Yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri 2 şüpheliyi yakaladı. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...