Tgrt Haber

Diyarbakır'da feci kaza! Yük treni otomobile çarptı: Çok sayıda yaralı var

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
27 Kasım 2023 21:07 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 21:16
Diyarbakır'da feci kaza! Yük treni otomobile çarptı: Çok sayıda yaralı var

Diyarbakır'da hemzemin geçitte yük treni otomobile çarptı. Feci kazada 2'si ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın Bağlar​ ilçesinde akşam saatlerinde korkunç bir kaza​ meydana geldi. Yük treni ile otomobilin çarpışması sonucu oluşan kazanın ardından can pazarı yaşandı.

OTOMOBİL​ 200 METRE SÜRÜKLENDİ

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; kaza, Bağlar ilçesi Alipınar Mahallesi Mervani Caddesi’ndeki kontrollü hemzemin geçitte oluştu.

Diyarbakır’dan Mardin’in Mazıdağı ilçesine yük bıraktıktan sonra dönen M.K. idaresindeki vagonları bulunmayan lokomotif, bariyerleri kıran D.B. kontrolündeki 34 LC 0494 plakalı otomobile çarptı. Süratle gelen yük treni, altına aldığı otomobili yaklaşık 200 metre sürükledi.

Otomobil hurdaya dönerken, aracın içinde ise can pazarı yaşandı.

Diyarbakır'da feci kaza! Yük treni otomobile çarptı: Çok sayıda yaralı var

AYNI AİLEDEN 2'Sİ AĞIR 5 KİŞİ YARALI

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan S.B., Ş.B., R.B., E.B. adlı çocuk ve aracın sürücüsü D.B., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere sevk edildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...