Tgrt Haber

Diyarbakır'da gerginlik, ölü ve yaralılar var

07 Haziran 2014 21:22
Diyarbakır'da gerginlik, ölü ve yaralılar var

Lice ilçesinde, bir grubun, izinsiz gösteri düzenleyip bazı araçların anahtarlarına el koyması nedeniyle yaşanan gerginlik devam ediyor.

Lice'de çıkan olaylarda vurularak ağır yaralanan ve Dicle Üinversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 24 yaşındaki Ramazan Baran, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İlçede karakol inşa edildiği ileri sürerek izinsiz gösteri yapan  grubun, el yapımı ses bombası, havai fişek ve taşlı saldırılarına, güvenlik  güçleri biber gazıyla müdahale etti. El bombası atılması nedeniyle yaralanan asker, Dicle Üniversitesi Tıp  Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay sırasında iki göstericinin yaralandığı bildirildi.
YARALI HASTANEDE ÖLDÜ
Lice'de çıkan olaylarda vurularak ağır yaralanan ve Dicle Üinversitesi Hastanesi'ne kaldırılan 24 yaşındaki Ramazan Baran, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Lice'de yaşanan olaylarda 1 asker ile 1 kadının da yaralandığı ve hastanelerde tedavi altına alındığı belirtildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...