Tgrt Haber

Diyarbakır’da kan donduran cinayet! Eşinin boğazını kesti

Editör: Hüseyin Can Yosuntaş / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
25 May 2023 14:28 - Güncelleme : 25 May 2023 15:01
Diyarbakır’da kan donduran cinayet! Eşinin boğazını kesti

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde kadın cinayeti yaşandı. Karısının boğazını kesen zanlı kayıplara karıştı.

Diyarbakır​ Ergani’de vahşice bir kadın cinayeti​ işlendi. Kocası tarafından boğazı kesilen 3 çocuk annesi Vezire E. tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Zanlı Deniz E. ise ortadan kayboldu.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Ergani​ ilçesi Şirinevler Mahallesi Arif Biçen 2. Sokak’ta meydana gelen olayda Vezire E. ve kocası Deniz E. arasından tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Deniz E., 3 çocuk annesi 32 yaşındaki eşini boğazından bıçaklayarak evden kaçtı.

Mahalleli, 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde kadının hayatını kaybettiğini bildirdi.

‘’AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ’’

Çifttin çocukları okulda olurken, akraba olan yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Polis, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Diyarbakır’da kan donduran cinayet! Eşinin boğazını kesti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...