Tgrt Haber

Diyarbakır’da 122 saat sonra Maşallah teyze enkazdan yaralı olarak çıkarıldı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Anadolu Ajansı
11 Şubat 2023 07:44 - Güncelleme : 11 Şubat 2023 07:51

Son dakika haberi: Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 depremin ağır yıkıma yol açtığı Diyarbakır’dan umutlandıran haber geldi. 122 saat sonra 55 yaşındaki Maşallah Çiçek isimli vatandaş enkazdan yaralı olarak çıkarıldı.

Türkiye, Kahramanmaraş’taki 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem​ sonrasında seferber olmuş durumda. 10 ilde ağır yıkıma yol açan depremde enkazdan bir canın daha kurtarılması için ekipler zamanla yarışıyor. Depremin yıkıma yol açtığı Diyarbakır’daki Yenişehir ilçesi Kooperatifler Mahallesi Kurtismailpaşa 2. Sokak'taki Sözel Apartmanı'nda bir vatandaş kurtarıldı.

MAŞALLAH TEYZE 122 SAAT SONRA ENKAZDAN ÇIKTI

Arama kurtarma ekibinin yoğunlaştığı bölgede 122 saat sonra enkaz​ altından 55 yaşındaki Maşallah Çiçek kurtarıldı. Yaralı olarak enkazdan çıkarılan Çiçek, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı.

KAHRAMANMARAŞ​ DEPREMİNDE SON DURUM

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...